Zumbathon evenement bij Sportcentrum Leek voor het goede doel

LEEK – Eenmaal per jaar geven de Zumba instructors Milly & Joyce een Zumbathon (= Zumba + Marathon) voor het goede doel: Stichting Tubereuze Sclerose Nederland.

Wat is Tubereuze Sclerose Complex (TSC)?
TSC is een aangeboren aandoening die gekenmerkt word door goedaardige tumoren, die zich in diverse organen & weefsels kunnen ontwikkelen en vaak leiden tot epilepsie, verstandelijke achterstand, gedragsproblemen, huidafwijkingen of nierproblemen. De aandoening zelf is nu nog door geen enkele behandeling te genezen.

Een Zumbathon is een grote dance party,  4 uur lang lekker swingen en fun hebben met z’n allen op voornamelijk Latin Music!  En ook een leuke gelegenheid om kennis te maken met Zumba als je het nog niet kent. Wij hebben meer dan 15 ervaren en enthousiaste Zumba instructors on stage, ieder met zijn/haar eigen stijl qua dance moves. Middels de aanwijzingen van alle Zumba instructors zijn de danspassen van alle Zumba choreo’s prima te volgen.

Kom je ook met ons 4 uur meeswingen on hot Latin Beats?
Bestel dan je ticket via deze link: https://www.ticketkantoor.nl/shop/duopenottiflavor en voor meer informatie zie de Facebookpagina.

Middels een donatie aan de deur, kun je natuurlijk ook alleen even komen kijken! De gehele opbrengst komt ten goede aan STSN!! Tot zaterdag 24 September!!!

 

   
Back to top button