Dag van de Regio: Kom verhoal hoalen bie de boern.

ZEVENHUIZEN – Kom op 5 oktober `s middags langs op het melkveebedrijf  Pijpker of het bedrijf van de fam. Oldenburger. 

Zie wat er op het boerenbedrijf allemaal gebeurt, kijk in de stal, zie hoe een melkrobot werkt. Maar ook kunt u luisteren  naar muziek en gedichten en verhalen in het  Westerkwartiers. U bent welkom tussen 14 .00 uur en 17.00 uur op een van de deelnemende bedrijven. De optredens  van de verhalenvertellers en dichters zijn om 14.30 uur en 15.45 uur. Tussendoor is er een muzikaal intermezzo. Kom eens verhoal hoalen bie dizze boern. U vindt het melkveebedrijf  Pijpker aan de Oudestreek 60 in Zevenhuizen en die van de fam. Oldenburger aan de Hoofdstraat 5 te Grootegast. De toegang is gratis.Bekijk het Westerkwartier ook eens van de andere kant.

 

Back to top button