Ouderwets gezellig lentefeest in Borg Nienoord

LEEK – De lente staat weer voor de deur! Nog even en we kunnen weer genieten van geurige lentebloesem, vrolijk fluitende vogels, kleine eendjes in de sloten en een heerlijk warm zonnetje op een fijn terras met een goed glas wijn.

Vier de nieuwe lente ook middels een ”ouderwets gezellig” Lentefeest in de stijlvolle borg Nienoord met een heerlijk avondje gezellige en vrolijke Nederlandstalige muziek en zang. Start de lente vrolijk en geniet volop tijdens het Lentefeest!

Zaterdag 30 maart vindt het Lentefeest plaats in de verschillende zalen van borg Nienoord. Een vijftal Nederlandstalige artiesten, bands en zangeressen, dragen zorg voor een sfeervolle en gezellige avond onder het genot van een goed wijntje of biertje, bitterballen, etcetera. De zeer sfeervolle avond biedt plaats aan maximaal 175 personen. Entree bedraagt in de voorverkoop € 5,00 en, indien nog voorradig, aan de kassa € 10,00.

De optredende artiesten zijn Ideaal XL met zangeres Melissa Smilda. Zij vormen de rode draad van deze avond. De band is vanaf 2014 al actief en weet als geen ander de sfeer er in te brengen. Ze bieden breed repertoire voor jong en oud met rock, pop, country, blues. Melissa gaat zeker haar succesnummers als ”Amore mijn grote liefde” en ”Ik ben de weg weer even kwijt” voor het voetlicht brengen. Verder zijn de succesvolle Lucas en Gea, bekend van vele top-100 noteringen van de partij.

Al meer dan vijftien jaar staan zij garant voor gezellige feesten met o.a. de veelgevraagde nummers als “Steeds weer huil je”, ”Ik zal dansen op je bruiloft”, ”Ik gaf jou alles” en vele top nummers meer. Verder zijn van de partij het populaire duo Ronald & Aisha, inmiddels ook al jaren een bekend duo in de regio en ook zij hebben meerdere succesvolle singles achter hun naam. De succesvolle zangeres Ellen Jannink en zangeres Daniëlle completeren het kwintet artiesten. Genieten pur sang!

Het Lentefeest in borg Nienoord is op zaterdag 30 maart, aanvang 20.00 uur. Zalen open om 19.00 uur. Entree bedraagt € 6,00 in de voorverkoop, welke plaats vindt bij Primera Grootegast, Marum en Zuidhorn, boekhandel Schoelier Zuidhorn, Bio Corner Leek en bij Grand Café Borg Nienoord en www.vanplan.nl. Het Lentefeest is toegankelijk voor maximaal 175 personen.

Back to top button