Gezellige wedstrijd en einde JUMBO-actie voor Aqualero

HEERENVEEN – Zondag 24 februari werd het vierde deel van de 5-kamp gezwommen door Aqualero. Tijdens deze wedstrijden in Heerenveen deden 15 zwemmers mee.

Rick werd eerste op zowel de 50m rugslag als de 25m schoolslag. Yanoah eindige als tweede op deze afstanden. Jarno deed voor het eerst mee en zwom uitstekende tijden. Goed gedaan zwemmers!

Daarnaast hebben we tijdens deze wedstrijd ook de uitslag gepresenteerd van de JUMBO-sponsoractie. We hebben als vereniging € 336,50 euro verdiend!!!!! Dit werd bekend gemaakt op 22 februari op de slotavond van de JUMBO-actie.

Aqualero heeft als vereniging een leuke ludieke YouTube filmpje ingestuurd, de uitslag hiervan werd ook op deze slotavond bekend gemaakt. Het filmpje was niet verkozen tot de top drie. Er hebben totaal 52 verenigingen mee gedaan aan deze spaaractie, dus de concurrentie was groot. Desalniettemin heeft Aqualero € 336.50 verdient en dat hebben ze niet kunnen verkrijgen zonder de steun van de leden en jeugdleden. Iedereen die heeft meegeholpen bedankt!

Back to top button