Projectzangers welkom bij lenteconcert Northern Voices

TOLBERT/TEN BOER – Kamerkoor Northern Voices, dat wekelijks repeteert in Tolbert, nodigt geoefende koorzangers uit om op projectbasis mee te werken aan een lenteconcert op 18 mei in de Kloosterkerk in Ten Boer.

Op het programma staan werken van Esenvalds, Jenkins, Gjeilo, Aston, Chilcott en Rutter evenals het bekende ‘Il est bel et bon’ van Passereau.

Northern Voices is een ambitieus kamerkoor met 26 koorleden afkomstig uit de 3 noordelijke provincies. Onder de bezielende leiding van dirigent Edwin Velvis brengt het een breed repertoire, van Engelse koormuziek tot Bach. In de afgelopen voorjaarsvakantie verzorgde het koor nog twee Evensongs in de kathedralen van Winchester en Canterbury. Na deze bijzondere ervaring starten op 5 maart a.s. de repetities voor het nieuwe concert met a capella gezongen licht klassiek repertoire. De repetities zijn wekelijks op de dinsdagavond van 19.45 tot 22.00 uur in Tolbert, met een extra repetitie op zaterdag 13 april. Ervaren zangers van alle stemgroepen die thuis (mbv MIDI’s) hun muziek kunnen instuderen zijn van harte welkom.

Aanmelding voor 10 maart op [email protected]. Meer informatie is te vinden op www.northernvoices.nl.

   .
Back to top button