17-jarige jongen uit Tolbert in de boeien na spuiten pepperspray

Brommerrijder gewond na ongeval (10 van 11)RODEN/TOLBERT – Een 17-jarige jongen uit Tolbert werd maandagnacht door de politie in de boeien geslagen nadat hij op de kermis in Roden enkele leeftijdgenoten met pepperspray in het gezicht had gespoten.

Agenten waren naar de kermis gegaan omdat er ruzie dreigde tussen twee groepen bezoekers. Terwijl de politiemensen de zaak in de gaten hielden, haalde een van de aanwezigen een busje pepperspray tevoorschijn en besproeide er diverse personen mee. Hij probeerde daarna te vluchten maar werd door de agenten achterhaald en gearresteerd. Twee jongeren die het heftig prikkende goedje in de ogen hadden gekregen, moesten op de EHBO-post worden behandeld. De 17-jarige is ingesloten.

Back to top button