Aandacht voor pleegouderschap tijdens de Week van de Zorg en Welzijn

WESTERKWARTIER – De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen hun deuren en laten zien wat werken in zorg en welzijn is. In dit kader vragen we aandacht voor het pleegouderschap.

Pleegouders gezocht
Ondanks de vele pleegouders in Nederland, is er toch is er nog steeds een tekort aan pleegouders. Ook in het Westerkwartier. Daarom organiseert de gemeente samen met de samenwerkende pleegzorgorganisatie een informatieavond over pleegzorg.

Wilt u weten of het pleegouderschap iets voor u is? Op maandag 18 maart om 20:00 uur bent u van harte welkom op een informatieavond in het gemeentehuis locatie Leek, Tolberterstraat 66. Tijdens de informatieavond vertelt Elker Pleegzorg onder andere over de verschillende vormen van pleegzorg, de begeleiding die pleegouders krijgen en waar je op voorbereid moet zijn als pleegouder. Ook schuift er een pleegouder aan die uit eigen ervaring vertelt.

De informatieavond is geheel vrijblijvend. Voor meer informatie en aanmelding voor de informatieavond: www.elkerpleegzorg.nl

Back to top button