Prijswinnaars Open Dag Leek bekend

LEEK – Tijdens de Open Dag Leek op 31 augustus kon men een bon inleveren om kans te maken op leuke prijzen beschikbaar gesteld door diverse ondernemers.

Uit alle inzendingen heeft burgemeester Berend Hoekstra 15 winnaars getrokken:

 

  • Een ballonvaart beschikbaar gesteld door Dijkstra Ballonvaarten uit Nietap is gewonnen door mevrouw. Siertsema uit Tolbert.
  • Vijf entreevouchers voor de groenste sauna van Nederland, beschikbaar gesteld door Sauna de Waterlelie te Zevenhuizen, zijn gewonnen door de familie Amsing uit Nieuw Roden, de heer Wieringa uit Tolbert, mevrouw Sardjoe uit Tolbert, de heer v/d Holst uit Tolbert en mevrouw Straatstra uit Peize.
  • Een diner voor twee personen is gewonnen door de heer Veenema uit Tolbert, een solextocht voor twee personen is gewonnen door mevrouw Roffel uit Leek en mevrouw Haisma uit Leek wint een funridertocht voor twee personen, beschikbaar gesteld door Partycentrum de Postwagen te Tolbert.
  • Drie keer een uurtje kanoën voor twee personen in Lettelbert beschikbaar gesteld door Watersportcentrum Lettelbert is gewonnen door mevrouw Koenes uit Tolbert, Zaïna van der Heijden uit Leek en Patrick Veenstra uit Leek.
  • Drie kwartaalabonnementen op het Dagblad van het Noorden zijn gewonnen door de familie Van Diepen uit Tolbert, de heer Van Gijzen uit Leek en de heer Hut uit Leek.

 

De prijswinnaars hebben donderdag 26 september tijdens een feestelijke bijeenkomst hun prijs uit handen van burgemeester Hoekstra ontvangen.

Back to top button