Sportcentrum Leek biedt dubbel voordeel tijdens de Kerstdagen

LEEK – Wie dit jaar nog geen plannen heeft tijdens de Kerstdagen en -vakantie, doet er goed aan eens te informeren naar de mogelijkheden bij Sportcentrum Leek.

In een gezellige sfeer kan er genoten worden van culinaire kersgerechten op Tweede Kerstdag. En Wie het jaar nog even sportief wil afsluiten met vrienden of familie, kan tegen een erg voordelig tarief een uur gebruik maken van de bowlingbaan.

Op Tweede Kerstdag kan men in Sportcentrum Leek gebruik maken van een Kerstbuffet die voor een gezamenlijke prijs is gecombineerd met een uurtje bowlen. Het Kerstbuffet laat weinig te wensen over, want deze is zeer gedecideerd samengesteld. Er kan vooraf genoten worden van een mosterdsoepje, waarna voor het hoofdgerecht kan worden gekozen uit gemarineerde kip in satésaus, varkenshaasmedaillon in champignonroomsaus of gepocheerde zalm in witte wijnsaus. Deze drie gerechten kunnen worden gecombineerd met gebakken aardappelen met rookspek en rode ui, Franse frietjes, Hollandse groentemix en frisse salades. Als nagerecht is er een uitgebreid ijsbuffet. Ook aan de kinderen is er gedacht, want zij kunnen kiezen uit friet, kipnuggets, mini-frikadel, mini-hamburger en een mini-kroket, wat wordt geserveerd met appelmoes. Ook is er voor hen een ijsbuffet mét marshmallows. Inclusief een uur bowlen betalen volwassenen voor het kerstbuffet 32, 50 euro. Kinderen tot twaalf jaar betalen voor het Kerstbuffet en een uurtje bowlen vijftien euro. Op aanvraag kunnen er vegetarische of glutenvrije maaltijden worden geserveerd.

Bowlen met korting

Voordelig bowlen blijft in Sportcentrum Leek niet alleen beperkt tot Tweede Kerstdag. Tijdens de gehele Kerstvakantie, van 21 december tot en met 30 december, kan er tegen een flinke korting gebowld worden. Uitgezonderd de zaterdag, zondag en officiële feestdagen kan men op deze dagen van 13.00 tot 18.00 uur voor slechts tien euro een uur lang gebruik maken van de bowlingbaan. Het bowlingcentrum van Sportcentrum Leek is ook op Eerste Kerstdag (vrijdag 25 december) geopend van 14.00 tot 00.00 uur. Dan betalen gebruikers 22 euro voor een uur bowlen. Reserveren voor het Kerstbuffet kan via 0594-512040, waar men zich ook tot kan wenden om de bowlingbaan te reserveren. Dat laatste kan ook per mail via [email protected]. Zie ook sportcentrumleek.nl.

   
Back to top button