Ingrid van Loopgroep Nienoord bedenkster van succesvolle Trimbaan in Leek

Leek – Sinds enige tijd is er in het bos bij Nienoord een Trimbaan opgezet waarbij mensen op een leuke manier kunnen bewegen en oefeningen uitvoeren. De bedenkster van deze route is Ingrid, ze verteld hieronder hoe het tot stand is gekomen.

Door; Ingrid
Het zit zo, ik krijg van Simone les bij de Fitclub,.. wandelfit en yoga geeft ze, die zei zo van ik heb een trimbaan in Marum, ik zei zo oooh wat leuk, dus ik er heen.. rondje op haar trimbaan gedaan.. en toen begon het bij mij de kriebelen. Ik zei zo tegen haar; ik wil dit in Leek doen… zo gezegd zo gedaan… als ik iets wil dan gebeurt het ook haha… ik dus klus bordjes maken en oefeningen gemaakt.

2 januari mooie datum, iedereen wil in beweging en hebben goede voornemens en sportscholen zijn dicht dus ja… Ik met een klus team op pad en paaltjes uitgezet op de rode wandel route van Nienoord.. dat is een mooie route voor iedereen kwa afstand.

Trimbaan werd steeds populairder en op mijn eigen Facebook pagina lekker reclame gemaakt en kreeg op den duur allemaal foto’s en filmpjes gewoon hartstikke leuk.

Op een dag zat ik zo te denken dit moet nog bekender worden….. maar hoe ? RTV NOORD busje expeditie grunnen.. misschien willen die een keer langs komen.. toevallig waren ze in Tolbert ik er heen, en alles gezegd over mijn trimbaan .. ze hadden mijn nummer genoteerd .. we willen je wel zeiden ze…

Gelijk die maandag kreeg ik telefoon van RTV Noord we willen je interviewen over de trimbaan, we willen langs komen en s ’morgens op de radio interview.. ik zei Ohh.. ik ben aan het werk gaat niet lukken… ik zei zo, ik weet wel iemand die hebben een trimbaan in Marum en van haar/hem heb ik het…daar is het begonnen.. dus helaas geen beelden van TRIMBAAN LEEK, maar wel Marum. De beelden zie je hier.

   
Back to top button