100.000ste bezoeker in Familiepark Nienoord!

LEEK – Op zaterdag 28 september was het zover. Familiepark Nienoord mocht haar 100.000ste bezoeker ontvangen!

Siem uit Groningen van 2 jaar was heel blij verrast en kreeg van Nieno leuke  cadeautjes en een tegoedbon voor het Familieparkabonnement 2014 weer naar huis.  Nieno is heel erg blij dat er al zoveel kinderen zijn komen spelen dit seizoen! 2013 is een goed seizoen (geweest) voor Familiepark Nienoord. Naast de bijzondere evenementen, zoals de Internationale Stoomdagen, Telekids Fandag, het speciale zomerprogramma en de Telekids Discoshow, trok ook het zomerse weer veel bezoekers naar het Familiepark.

Maar het seizoen is nog niet voorbij. Op zaterdag 5 oktober is het bijvoorbeeld dierendag en om de dieren extra te verwennen zijn er gratis bekertjes voer te krijgen.

De herfstvakantie staat geheel in teken van Halloween. De hele week zijn er allerlei activiteiten met dit thema. En om het seizoen speciaal en in stijl af te sluiten, gaan we zondag 27 oktober gezellig griezelen.

Houd voor deze en alle andere activiteiten voor de komende periode op Landgoed Nienoord de website in de gaten: www.landgoednienoord.nl

   .
Back to top button