Zaterdag 30 maart Nieuwbouwbeurs in Leek

LEEK – Ook dit jaar is er in Leek weer een Nieuwbouwbeurs tijdens de NVM open huizen dag.

Op zaterdag 30 maart van 11:00 tot 14:00 uur kunt u in het gemeentehuis van Leek alle nieuwbouwplannen in Leek, Tolbert en Zevenhuizen bekijken. Van woningen voor starters tot exclusieve bouwkavels en appartementen. De toegang is gratis.

Nieuwbouwwijk Oostindie
In nieuwbouwwijk Oostindie in Leek zijn nog een beperkt aantal particuliere bouwkavels beschikbaar. Er zijn nog een paar kavels in deelgebied de Eilanden. Dit is een exclusieve buurt met uitsluitend grote bouwkavels voor vrijstaande woningen, die allemaal aan het water liggen. Daarnaast zijn er nog een paar kavels in deelgebied De Hoven. De Hoven krijgt een natuurlijke uitstraling met heide, houtwallen, brinken en vennen en is zeer ruim van opzet. Alle kavels, van rijwoningen tot vrijstaande woningen, hebben een extra grote tuin. In De Hoven zijn naast particuliere kavels ook koopwoningen in diverse woningtypes en prijssegmenten ontwikkeld door BPD en
VanWonen. Al het nieuwe woningaanbod wordt op de nieuwbouwbeurs gepresenteerd.

Nieuwbouw in Zevenhuizen-Oost
In de tweede fase van nieuwbouwwijk Zevenhuizen-Oost zijn particuliere bouwkavels en projecten van Roosdom Tijhuis en Toeck. Er zijn nog enkele bouwkavels beschikbaar. Op de nieuwbouwbeurs wordt de laatste stand van zaken van de projecten en de kavels getoond.

Prima wonen in Leek
Een aantrekkelijk en vernieuwd centrum, onderwijsaanbod van peuterspeelzaal tot aan gymnasium, uitstekende zorg- en welzijnsvoorzieningen, een breed scala aan sport- en recreatieve voorzieningen, zoals het landgoed Nienoord en het Leekstermeer en slechts vijftien autominuten van de stad Groningen. Informatie over alle nieuwbouwprojecten in Leek, Tolbert en Zevenhuizen vindt u op de website www.woneninleek.nl.

Deelnemers beurs
Projectontwikkelaars, makelaars, hypotheekadviseurs en medewerkers van de gemeente zijn op de beurs aanwezig om vrijblijvend te adviseren over alle nieuwbouwmogelijkheden in de dorpen Leek, Tolbert en Zevenhuizen. De deelnemers zijn:

  • Gemeente Westerkwartier – diverse vrije kavels Oostindie Leek en Zevenhuizen-Oost
  • BPD – diverse woningen in Oostindie – De Hoven (Leek)
  • Hypotheekservice Leek – hypotheekadvies
  • Jonkman Garantiemakelaars – diverse woningen in Sintmapark (Tolbert) en aan de Midwolderweg (Leek)
  • Makelaardij Nienoord – De 3 Musketiers (Leek)
  • Rabobank – hypotheekadvies
  • Toeck – diverse woningen in Zevenhuizen-Oost
  • VanWonen – diverse woningen in Oostindie – De Hoven (Leek)
Back to top button