Museum Nienoord en Grand Café Borg Nienoord klaar voor nieuw seizoen

LEEK – De start van het vierde seizoen van Grand Café Borg Nienoord staat voor de deur. Veenema en zijn medewerkers kijken uit naar de seizoensopening, die gepland staat voor zaterdag 30 maart. 

Het belooft een prachtig seizoen te gaan worden met veel door hen georganiseerde festiviteiten en festivals, naast de reguliere zaken diverse recepties, trouwerijen en bruiloften, het nuttigen van een lunch of diner of na een wandeling het genieten van een kop thee/koffie of een borreltje binnen in het grand café of op het ruime zonneterras.

De seizoensopening valt in het weekend van 30 en 31 maart. Inmiddels haast gewoontegetrouw heeft het grand café gedurende het openingsweekend een leuke publieksactie opgezet. In verschillende dag- en weekbladen wordt binnenkort een speciale bon afgedrukt. De actie is kop koffie/thee met gebak en entree museum voor € 9,00 i.p.v, € 11,75 per persoon.

De jubileumtentoonstelling bij Museum Nienoord “Een leven vol rijtuigen” is samengesteld aan de hand van verhalen van stalhouders, koetsiers, passagiers en anderen uit de kleurrijke wereld van de koets. Bij hun verhalen worden de meest bijzondere, opvallende, kleurrijke en zeldzame stukken getoond uit 60 jaar Nationaal Rijtuigmuseum op Nienoord. Voor de kinderen zijn er ook diverse activiteiten zoals het behalen van je koetsierdiploma.

Tevens zal er op 30 maart 2019 een ouderwets gezellig feest plaatsvinden in Grandcafé Borg Nienoord. Dit lentefeest vindt plaats in de verschillende zalen van borg Nienoord. Een vijftal Nederlandstalige artiesten, bands en zangeressen, dragen zorg voor een sfeervolle en gezellige avond onder het genot van een goed wijntje of biertje, bitterballen, etcetera. De zeer sfeervolle avond biedt plaats aan maximaal 175 personen. Entree bedraagt in de voorverkoop € 6,00 en, indien nog voorradig, aan de kassa € 10,00.

Om een indruk te krijgen van het prachtige grand café en het schitterende landgoed Nienoord waar de evenementen en festivals gehouden worden, kijk dan even op www.360rond.nl/nienoord en www.grandcafé-borgnienoord.nl.

Back to top button