Intertoys Leek sluit definitief haar deuren op zaterdag 13 April

LEEK – “De knoop is doorgehakt, De kogel is door de kerk.” Met die worden begint de mededeling van het team van Intertoys in Leek die door het faillissement van het speelgoedketen haar deuren moet sluiten.

De rest van de mededeling die ze op social media plaatsten vind je hieronder:

**BELANGRIJKE MEDEDELING**
Zoals jullie weten heeft Intertoys op 21 Februari Faillissement aangevraagd met een optionele doorstart.

Helaas zijn wij èèn van de filialen die met pijn en moeite te horen heeft gekregen dat wij de deuren moeten sluiten. Wij hebben met volle inzet geprobeerd om de laatste maanden/weken er het beste nog van te maken samen met de vaste gezichten van de Intertoys in Leek. Wij willen iedereen bedanken voor de steun en mooie woorden de afgelopen tijd. Mensen die speciaal langskwamen om even een hart onder onze riem te steken, kinderen die een bloemetje hadden geplukt voor ons en kaartjes hadden gemaakt die wij mooi hebben bewaard.

Aan elk mooi hoofdstuk komt een eind, waar sommige collega’s meer dan 5 tot 30 jaar in dienst hebben gezeten en bijna bij de inboedel van de Intertoys (voorheen Bart Smit) horen nemen wij met zijn allen afscheid van U. Wat kan beginnen als een onschuldige stage en kon uitbloeien tot een bijna levenslange baan.

Natuurlijk hadden wij als iedereen in de omgeving het graag anders gezien, want de muren komen steeds dichterbij. De winkel werd steeds leger en leger na de eerste dag van onze uitverkoop. Wij snappen dat er veel rond gaat en bepaalde gedachten zullen zijn ontstaan. Hoe zal het najaar er nu uit zien? Hoe moeten we dat doen met kinderen die graag de winkel in komen om te kijken? Waar kunnen zij hun ouders mee kunnen lastigvallen tijdens de December maanden? We hebben zelf ook zoveel vragen waar wij geen antwoord op kunnen geven. Het is tijd om een punt te zetten achter deze vermoeiende maar ook vooral zware tijd.

Namens het hele team van Intertoys willen wij zeggen dat wij officieel de deuren sluiten op zaterdag 13 April. Kom gerust langs om nog een keer rond te kunnen lopen in onze prachtige winkel, en misschien kunnen wij jou nog voor de laatste keer helpen aan een mooi cadeau.

Wij verwelkomen U nog steeds met open armen.
Edith, Martje, Amber, Pearl, Tim en Esther.

 

Back to top button