Offline & Cash actie MEGA90’s Tolbert

Tolbert – Terug naar de 90’s betekent ook terug naar de tijd van “offline & cash”. En dat gaat dan ook gebeuren voor de Kersteditie van MEGA90’s in Tolbert.

Vanaf donderdag 21 t/m zondag 24 december (tussen 11.00 en 23.00, zondag tot 18.00 uur) kun je met korting fysieke tickets en muntjes tegen contante betaling halen bij ‘Posta7’ (de grote hal achter de Postwagen) in Tolbert. Let op: Tickets zolang de voorraad strekt!

Dansmuziek
Je bent dan helemaal goed voorbereid (geen wachtrijen!) op een heerlijke avond muziek van 20 tot 30 jaar geleden op maandag 25 december in de grote zaal van de Postwagen. DJ SoWieso en Peter Bolt draaien de lekkerste dansmuziek en grootste pophits uit het laatste decennium van de 20e eeuw. Marco Borsato, Party Animals, Snap, Spice girls en Haddaway. Zomaar een greep van populaire artiesten die hit na hit scoorden in de 90`s, ze komen allemaal voorbij.

Kaarten zijn ook online te bestellen op www.feestintolbert.nl. Let op: Er is alléén voorverkoop. Het feest is 1e Kerstdag van 21.00 tot 1.30 uur.

   
Back to top button