Burgemeester en wethouders van de gemeente Leek nemen deel aan NLdoet

LEEK – Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Leek doet op vrijdag 20 maart mee aan NL doet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van ons land, georganiseerd door het Oranje Fonds. Tijdens NL doet steken mensen in het hele land de handen uit de mouwen bij maatschappelijke organisaties.

Burgemeester Berend Hoekstra en de wethouders Ben Plandsoen, Hans Morssink en Rien Honnef gaan op vrijdag 20 maart 2015 van 10.00 tot 12.00 uur helpen met onderhoudsklussen op het terrein van Podium Nienoord in Leek. Het gaat dan om het schoonmaken van het gebouw en de toiletvoorziening. Tevens helpen ze mee met kleine reparaties en het groenonderhoud rondom Podium Nienoord.

Ook cliënten van Stichting de Zijlen en medewerkers van Stichting Stelten doen die dag vrijwillige klussen op het terrein van Podium Nienoord.

NLdoet succesvol

Het succes van NL doet blijkt onder andere uit het groeiend aantal vrijwilligers dat zich op deze dagen inzet. Tijdens NL doet verzetten vrijwilligers werk waar de organisaties normaal niet aan toe komen. In 2014 waren op beide dagen al 310.000 vrijwilligers actief. Het blijkt voor de vrijwilligers steeds weer een ontzettend leuke dag te zijn!

Vrijwilligers gezocht

Ook op andere plekken in Leek en in de dorpen Lettelbert, Oostwold, Enumatil en Zevenhuizen wordt op vrijdag 20 maart en zaterdag 21 maart geklust door vrijwilligers. Wilt u ook meehelpen? Kijk dan op www.nldoet.nl voor een overzicht van alle klussen.

   
Back to top button