Damclub Leek/Roden viert het 70 jarig bestaan

LEEK/RODEN – Damclub Leek/Roden is gestart op 20 februari 1946 en is aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Dam Bond (KNDB). Dit jaar vieren we ons 70 jarig bestaan en gaan we als vereniging op verschillende manieren hierbij stil staan.

Ons eerste evenement ter ere van ons jubileum vindt plaats a.s. dinsdag 23 februari jl. in de vorm van een damsimultaan, waarbij  grootmeester Auke Scholma uit Baflo, bereid is om het op te nemen tegen onze clubleden.  Mocht u nieuwsgierig zijn geworden, wat wij zoal meer organiseren rondom ons jubileum, wil ik u aanraden om onze website in de gaten te houden.

Over damclub Roden/Leek:
Damclub Roden/Leek is een gezellige vereniging die haar clubavond geniet op de dinsdagavond in Sportcentrum Leek. In een specifiek voor ons gereserveerde aparte ruimte met een rustige ambiance, wordt er van de eerste dinsdag in september, tot en met de laatste dinsdag in mei gestreden in een onderlinge competitie tussen de momenteel 30 leden. Op de laatste speelronde zal iemand de eer hebben om zichzelf  officieel clubkampioen te noemen.

Ook de jeugd neemt bij ons een belangrijke plaats in, op dinsdagavond van 18:30 tot 19:30 uur, krijgen ze persoonlijke begeleiding en worden er trainingen gevolgd, die zij kunnen afronden met diverse damdiploma`s.

Dit seizoen komt onze club uit in met twee tientallen in de Nationale landelijke competitie in zowel de eerste als de tweede klasse. Ook speelt een viertal mee in de Drentse competitie. Voor onze jeugdafdeling  is er momenteel geen competitie, zij spelen onderling op de dinsdag, kunnen aan speciale jeugdtoernooien deelnemen en worden door onze diverse jeugdleiders begeleid voor en tijdens de schooldamtoernooien.

Nieuwsgierig geworden in deze mooie denksport  en naar wat onze vereniging u of uw kind kan bieden? Neem gerust contact met ons op, om eens geheel vrijblijvend een indicatie te krijgen op onze clubavond.

Contactgegevens:
Dick Holtman

  0594-548060
@  [email protected]
W  www.damclubrodenleek.nl

   
Back to top button