Vele kinderen geslaagd voor hun zwemdiploma bij Zwemkasteel Nienoord

LEEK – Een groot aantal kinderen is weer geslaagd voor hun zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Ellis, juf Evelien, juf Jannie, juf Harma en juf Harmanna gingen er voor de meivakantie weer een aantal kinderen met het felbegeerde diploma naar huis.

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in het zwemkasteel terecht voor zwemles. Dit is 1 x per week een uur zwemmen. De kosten zijn €48,50 (5 lessen). Een all – in pakket kost € 760,00. Meld uw kind nu aan zodat uw kind spoedig kan starten. Voor informatie of opgave kunt u bellen met de receptie van het Zwemkasteel: 0594 – 517500. Of kijk op onze website: www.landgoednienoord.nl.

Geslaagd voor het zwem A
Sipan Maamo, Helaf Maamo, Harm Kruger, Tiemen Wierenga, Alina Hartholt, Ninte Souman, Daniek Kremer, Jan Rodenboog, Ramon Douwes, Aimee van Velzen, Jurgen Huiting, Chantal Ekelschot, Lieke Hilbrands, Jose Kalis, Tjalling Keekstra, Miral Ali, Pepijn van Hoorn, Ella Kruit, Bas de Vries, Levi van den Brink, Joel Borkhuis, Marije Anna Riemkje Gjaltema, Djevanio Veenhuizen, Maura Harbrink, Maaike Bouwkamp, Bart Seggelinck en Rowan Klaas-Jan Gorter.

Geslaagd voor het zwem B
Yoeri Nauta, Emilie Smidts, Fleur Zandvliet, Logeen Bayassah, Jomana Bayassah, Mike de Roos, Sophie Rozema, Tijs Jongbloed, Esme Mulder, Daniel Roelof Douwes, William Buursema, Amy Biezemans, Barfin Maamo, Nikki Feenstra, Yelmer Zuiderveld, Roan van de Ven, Matthijs Ebbinge, Melisa Hoxhaj, George Abdo, Anna Mulder, Lynn Bijlsma, Bibi van Malkenhorst, Jurre Sikkema, Kalani Aalders, Tristen Drenckhahn, Sofie van de Vegt en Robin Laros.

Geslaagd voor het zwem C
Maik Barelds, Miya Marlene Rurenga, Martijn Bos, Lars Otter, Haneen Bayassah, Mitchel Struiken, Yahya Bayassah, Duco Martin Hoiting, Emilia Kerkhof, Leanna Gjaltema, Jeltsje Anna van der Meer, Jeandeline Molog en Deldar Maamo.

Geslaagd voor zwemvaardigheid 1
Eva Buiter

Geslaagd voor zwemvaardigheid 3
Jarno Bouwmeester

Geslaagd voor Puppy 1
Lisa Postma, Jonas ter Maat, Djelina Sikma, Juune Bos, Valentijn Pieter Luinge en Noud de Vries.

Geslaagd voor Puppy 2
Liam Taylor, Juune Bos, Robynn Gruissen en Luuk de Vries.

Geslaagd voor Puppy 3
Liam Taylor

Back to top button