Politie zoekt getuigen van ongeval met doorrijder in Enumatil

ENUMATIL/LEEK – De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding waarbij de een van de betrokkenen is doorgereden. Op vrijdag omstreeks 11:30 uur vond er een aanrijding plaats op het Hoendiep in Enumatil.

Het slachtoffer, een 23-jarige man uit de gemeente Leek reed met zijn aanhangwagen vanuit Enumatil in de richting van Briltil. Het slachtoffer verklaarde tegenover de politie dat hij op een gegeven moment werd ingehaald en werd afgesneden door een nog onbekend gebleven persoon. Het slachtoffer moest uitwijken om een aanrijding te voorkomen, hierdoor raakte de man van de weg en kantelde zijn aanhangwagen. De automobilist is doorgereden zonder zijn identiteit kenbaar te maken.

De automobilist reed in een witte Mercedes met laadbak. In de laadbak stond een kleine kraan.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van de aanrijding. Bent u getuige geweest neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Ook als u andere informatie heeft die een bijdrage kan leveren in het onderzoek dan hoort de politie dat graag. U kunt uw tips ook anoniem doorgeven aan Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.

Ingezonden

 

   
Back to top button