Bootcamp in wijk Oostindie Leek (Video)

LEEK – Overal in Nederland schieten Bootcamptrainingen als paddenstoelen uit de grond. Hanneke Rikken, woonachtig in de wijk Oostindie en werkzaam als personal trainer, start vanaf vrijdag 17 mei met Bootcamptrainingen in de wijk Oostindie.

Bootcamptrainingen nemen in Nederland snel aan populariteit toe. De training is officieel ontstaan in Amerika en ontwikkeld als training voor het Amerikaanse leger. Voor het grote publiek zijn de trainingen vooral gewild omdat alles in de buitenlucht plaatsvindt. Creatieve elementen zorgen voor een relaxte en ontspannen sfeer waarbij de sociale elementen centraal staan.

Bootcamp is een aanrader, ook als je niet van sporten houdt
Sportkleding aan en aan de slag! Samenwerken is essentieel en werkt extra motiverend. Het is sowieso stukken gezelliger! Mensen ervaren het als een extra stok achter de deur. Deelnemers van de trainingen leveren betere prestaties in het dagelijks leven, ervaren minder stress en krijgen meer zelfvertrouwen. Daarnaast zorgt het samen sporten voor een sterkere band. Uit onderzoek blijkt dat mensen die samen sporten hierdoor zelfs gelukkiger worden.

Op vrijdag 17 mei vindt tussen 20.00-21.00 uur de eerste try-out plaats in het park van Oostindie in Leek. Deelname is enkel mogelijk na opgave via WhatsApp 06-28163182 of via de website hannekerikken.nl

Back to top button