Twinkel is de leuke woonwinkel van Leek!

LEEK – Sinds 16 jaar is aan de Dam in Leek Twinkel gevestigd. In deze winkel werken mensen met een verstandelijke beperking, zij maken producten voor de winkel en helpen de klanten.

Bij de start van Twinkel werden er tweedehands kinderkleren verkocht en producten die door mensen met een beperking werden gemaakt. Na een aantal jaren is gekozen voor een andere formule en is Twinkel na een grondige verbouwing opnieuw geopend. Nu als woonwinkel!

Diverse woondecoraties, welke worden ingekocht door de medewerkers en ook nog steeds eigengemaakte spullen, vullen de winkel. Onder andere worden er sokken, woondekens en kussens gebreid. Mooie schorten en baby-artikelen (slabben, box-kleden en knuffels) worden geborduurd en genaaid.

Op bestelling kunnen er leuke geboortecadeaus worden gemaakt o.a. een geboortestok voor in de tuin, een stoeltje met de naam van het kindje en eventueel gedeeltes van het geboortekaartje kunnen hierop worden verwerkt. Het hele jaar door worden er passend bij het seizoen leuke tekstborden en tekstdoeken gemaakt, ook mogelijk met eigen teksten. Kortom, in overleg is er heel veel mogelijk. Kom eens een kijkje nemen!

De openingstijden van Twinkel zijn op maandag van 13.00 tot 17.00 uur, dinsdag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Twinkel, De Dam 19 9351 AL Leek.

Back to top button