Hitteschild van auto in brand op de Tolberterstraat

LEEK – Rond half vijf donderdagmiddag zijn de brandweerlieden van brandweer Leek opgeroepen voor een autobrand op de Tolberterstraat in Leek.Nadat de bestuurder en bijrijder komende uit Groningen in Leek een brandende lucht in de auto roken hebben ze hem stilgezet en de brandweer gebeld. Ter plaatse stond een auto stil bij de bushalte waar wat rook uit onder de motorkap vandaan kwam. Het hitteschild was erg heet geworden en daarna gaan branden. De brandweer heeft het brandende stuk verwijderd en een controle uitgevoerd waarna ze weer zijn vertrokken. Berger Collewijn heeft de beschadigde auto afgesleept, omdat het net druk was op de weg heeft de politie het verkeer in goede banen geleid.

Foto’s: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button