Tussenstand Zwembadverkiezing 2013

LEEK – Afgelopen week is de tussenstand voor Zwembad van het jaar gepubliceerd. Het Zwemkasteel staat er goed voor, maar we hebben nog stemmen nodig. Ondertussen zijn we ook druk bezig met de voorbereidingen voor de activiteiten tijdens de herfstvakantie.

Herfstvakantie

Tijdens de herfstvakantie laten we de diversiteit van Zwemkasteel Nienoord zien. Van maandag 21 t/m donderdag 24 oktober kan je ’s avonds voor een klein bedrag meedoen aan de Zwem4daagse. Elke avond organiseert het zwembad leuke (spel)activiteiten, zoals spijkerbroek hangen, trek-aan-de-bel-race, raamschilderen, een disco en nog meer. Vrijdag 25 oktober is er Halloween-zwemmen; het Zwemkasteel wordt dan omgetoverd tot een mooi en griezelig spookkasteel.

Tijdens de herfstvakantie (ma 21 t/m zo 27 oktober) mogen opa’s en oma’s gratis mee met hun kleinkinderen. Bovendien is onze vriend van afgelopen zomer weer aanwezig; de Pinguïn.

Zwembad van het jaar

Om veel stemmen te krijgen tijdens de verkiezing is het voor Zwemkasteel Nienoord belangrijk om een grote groep mensen te bereiken. Zwemkasteel Nienoord roept iedereen op om via deze link een stem uit te brengen op het zwembad.

Back to top button