Live concert zaterdag 6 december in Punt 1

LEEK – Zaterdag  6 december om 21.00 uur speelt de band LeToeX op het poppodium van Punt 1 in Leek aan de Rodenburg 1B. De zes-man koppige band LeToeX  is opgericht door Chiel de Ruijter en Piet Vorenholt, twee muzikanten die al van alles al hebben meegemaakt in de muziekindustrie. Piet heeft o.a. in de band van  Herman Brood gespeeld, rock en roll en mooie verhalen.

Michiel de drummer van de band en Piet de toetsenist kennen elkaar al meer dan 30 jaar en hebben als muzikant lief en leed gedeeld. Hetzelfde geldt voor Alex Stefan, de gitarist.
Alex speelt zowel pop en soul graag in de stijl van het Rosenberg Trio, jazz-muziek is hem niet geheel onbekend.

De zangeres en tevens de entertainer van de band is Hennie Uchtman.
Zij heeft veel ervaring in het buitenland opgedaan en kent after “Ski- party’s op haar duimpje. Samen met Chiel en Piet heeft zij nog enige tijd getoerd in Duitsland. Een echt podiumbeest zoals je zaterdag zelf kunt ervaren.

Onze zanger Nando van der Kuip  is qua stem de dubbelganger/ surrogaat van James Brown van deze tijd en brengt menig toeschouwer in extase met zijn heerlijke soulstem.
Hij is echt begaafd in het zingen van Soul, Funk, Reggae en nog meer verscheidene muziekstromen. Nando komt uit Suriname maar voelt zich toch een echte Europeaan, een fantastische artiest die zich vol overgave toewijd aan LeToeX. Het is echt een waar genot om Nando te horen zingen en te zien entertainen!

En dan tenslotte last but not least onze benjamin bassist Haske Hoefs. Haske Hoefs is begonnen als gitarist en heeft vier jaar geleden zichzelf omgeschoold tot bassist. Hij is een echt natuurtalent en is ontzettend leergierig. Samen met Chiel zijn ze echt de motor van de band. We zullen nog veel van Haske horen!

Een noemenswaardige factor van onze band en tevens een unieke act is onze eigen DJ Paul. De combinatie van twee verschillende soorten muziek samen met de fantastische lichtshow, zorgt voor een unieke muzikale ervaring bij al onze toeschouwers.
Ze zullen tijdens elk optreden het onderste uit de kan halen en van elk feest een KNALfeest maken! Zorg dus dat je het niet mist zaterdagavond 6 december in Leek, entree is slechts € 5,00 voor jong en oud.

   
Back to top button