Grootschalige werkzaamheden op de A7 in de zomermaanden

REGIO – De A7 van Heerenveen naar Groningen wordt flink aangepakt de komende zomermaanden. Zo wordt het asfalt grotendeels vervangen, enkele duikers die onder het wegdek door lopen worden vervangen, nieuwe geleiderails worden geplaatst en detectielussen worden vervangen.

Van Frieschepalen naar Boerakker wordt gewerkt van vrijdag 12 juli 2019 19:00 uur tot en met maandag 26 augustus 2019 05:00 uur.

Welke hinder
Het verkeer zal met name in de avondspits op de A7 komende van Groningen naar Drachten tot max 15 minuten vertraging ondervinden. In de ochtendspits zal het verkeer komende van Drachten naar Groningen lichte verkeershinder ondervinden.

Volledige afsluitingen
Enkele keren zal de weg volledig afgesloten moeten worden vanwege de werkzaamheden. Deze vinden in de nachtelijke uren plaats van 26 tot 30 augustus.

 

Back to top button