Opbouw Chillin’ Fields 2015 in volle gang

ZEVENHUIZEN – Na een jaartje te hebben overgeslagen is de organisatie van Chillin’ Fields helemaal klaar voor de komende editie. Op vrijdagavond 1 mei a.s. barst het CF weekend los met een onvervalste Hollandse avond.

Van 20:00 tot 02:00 staan optredens gepland van Henk Wijngaard, Lucas & Gea, Burdy, Charléne, Mathijs Laverman en local hero Arie Bergsma. De feesttent op sportpark ‘d Olle Streek is vanaf 19:00 uur open en de entree bedraagt E 10,-.

Op zaterdag 2 mei zal de meezingfactor hoog zijn! De vier optredende tribute bands staan samen garant voor een honderdtal R&R evergreens; Op volgorde van optreden zijn dat Status Quo (Quotation), Fleetwood Mac (Mirage), Bon Jovi (Bad Medicine) en Queen (Queen Forever). Het programma gaat van start om 19:30 uur (terrein open vanaf 18:30 uur) en de entree bedraagt E 10,-. Tevens is er een combi kaart voor beide avonden verkrijgbaar voor E 15,-. Alle entree bewijzen zijn te bestellen via de website www.chillinfields.com of los verkrijgbaar bij Poeder aan de Kokswijk 1 te Zevenhuizen. Uiteraard zijn kaarten ook aan de kassa verkrijgbaar.

Behalve dat de festiviteiten dit jaar iets later in het seizoen plaatsvinden, de entreeprijzen naar beneden bijgesteld zijn, is dit jaar de leeftijdsgrens aangepast. Deze is omhoog gegaan naar 18 jaar in verband met de huidige wetgeving rondom alcohol en jeugd. Dergelijke veranderingen zijn doorgevoerd om enerzijds de bezoekers-drempel te verlagen en Chillin’ Fields nog toegankelijker te maken.

Voorts lijkt ten opzichte van de vorige editie het weer ook mee te werken. Op dit moment van schrijven is het zonnig en aangenaam. Dat was in de aanloop van de vorige Chillin’ Fields wel anders, toen had de late winter nog behoorlijk wat naweeen. We hopen dat de weergoden ons goed gezind blijven, dit ook met het oog op de vijfjaarlijkse optocht van de versierde wagens op 5 mei. Vijf jaar geleden was de weg naar de NAM locatie het eindpunt van de optocht. Daar het CF festival terrein aan deze weg grenst hebben we in goed overleg met de organiserende comitees besloten de infrastructuur van Chillin’ Fields deels te laten staan als zijnde eindpunt van de tocht van dit jaar.

Tevens vermeldingswaardig is dat Chillin’ Fields zich voor 2015 heeft verbonden aan een goed doel te weten de ADCA vereniging. ADCA valt onder de grote(re) groep ataxie, neurologische aandoening in de kleine hersenen en is een erfelijke ziekte. Deze vereniging zich als doel gesteld om kleinschalig een depot van hulpmiddelen voor haar leden op te zetten. Om dit mede mogelijk te maken zullen er op beide avonden collectebussen staan waarin gedoneerd kan worden. Meer informatie over de ADCA vereniging is te vinden op www.ataxie.nl.

   
Back to top button