Eerste editie VELTINS Pokal in Noord-Nederland

LEEK – Veltins en VEV’67 hebben al een jarenlange prima samenwerking. De Veltins Pokal wordt al een aantal jaren ook georganiseerd bij Sv Loil (Loil ligt in de Achterhoek) en bij cvv Be Fair in Waddinxveen. En nu dus ook voor de 1e keer in Noord Nederland. Prachtig voorbereidingstoernooi voor 1e elftallen met een fantastische hoofdprijs voor het winnende team.

Bij VEV’67 in Leek wordt er op dinsdag 20 en zaterdag 24 augustus gestreden om de Veltins Pokal. Ook bij dit toernooi, net als dit jaar bij de Veltins Pokal van S.V.Loil en CVV Be Fair in Waddinxveen, is er een fantastische hoofdprijs beschikbaar gesteld door de Duitse bierbrouwer Veltins Een geheel verzorgd meerdaags trainingskamp voor het hele team en staf (max. 25 personen) naar het prachtige Sauerland !

Naast prima trainingsfaciliteiten en op z’n tijd een Frische Veltins is er uiteraard ook een heel gezellig bezoek gepland aan de brouwerij van Veltins. De deelnemende teams zijn naast VEV’67 zelf ook Voetbalvereniging Zevenhuizen, VV Grijpskerk, vvTLC, HFC ’15 en sv Marum. Toernooidirecteur is Ewout Kamminga. Al jaren organisator van de in de regio bekende Oostindie Wintercup. Het toernooi in de winterstop voor de reserveteams, dit jaar voor de 10ekeer! Hieronder lees je de update van Ewout voor alle deelnemers en toeschouwers:

“ Beste deelnemers/ toeschouwers van de Veltins Pokal,
Binnen enkele dagen gaat de strijd om de Veltins Pokal losbarsten, op dinsdag 20 augustus gaan we bij VEV’67 op sportpark Oostindie aftrappen voor dit prachtige toernooi. Als onderdeel van de organisatie kan ik wel zeggen dat wij als vereniging niet stil hebben gezeten tijdens de zomerstop. Naast tal van andere belangrijke zaken hebben VEV’67 en Veltins de handen in één geslagen om het geweldige concept van de Veltins Pokal naar het noorden te halen.

Dinsdag 20 augustus gaan we van start met prachtige verenigingen uit de omgeving, zorgen dat je met elkaar een prima voorbereiding zult hebben op het nieuwe voetbalseizoen. Het zal ook even aftasten zijn voor de trainers en voetballers om zo vroeg al weer op de velden te staan, wij denken dat dit toernooi een prima bijdrage gaat leveren aan de voorbereiding, VEV’67 en Veltins hebben alles in het werk gezet om het toernooi zo goed mogelijk te laten verlopen.

Na de start van de wedstrijden op de dinsdag zal er op zaterdag 24 augustus wederom een speeldag zijn waar de winnaars gaan strijden om de felbegeerde hoofdprijs van een geheel verzorgd 3-daags trainingskamp voor maximaal 25 personen in het prachtige Sauerland. Ieder team zal op deze zaterdag spelen hetzij in een winnaarsronde of verliezerronde, we gaan het meemaken. En ik nodig iedereen dan ook van harte uit om elkaar te treffen op Sportpark Oostindie voor twee prachtige wedstrijddagen.

De organisatie (waarvoor dank voor ieder zijn geweldige inzet!), is erin geslaagd om een prachtig toernooi neer te zetten, de teams en begeleiding zullen goed verzorgd worden maar ook aan u als toeschouwer is gedacht. Naast de biercarrousel en een snackwagen zal er zaterdag ook live-muziek zijn. Al met al de juiste ingrediënten voor een prachtige start van de Veltins Pokal!

Noteer in uw agenda: dinsdag 20 augustus start toernooi om 19.00 uur en zaterdag 24 augustus start finaledag om 18.00 uur, de organisatie wenst u alvast veel plezier toe.

Met sportieve groet,
Ewout Kamminga “

 

   
Back to top button