Nieuw elektronisch scorebord op hoofdveld vvTLC

LEEK/TOLBERT- Dankzij de grote inzet van diverse vrijwilligers, de vuttersploeg en Grondzetbedrijf Wiebe Cazemier (www.w-cazemier.nl/) is in een mum van tijd het elektronisch scorebord verplaatst van het voormalig vv Tolbert veld naar het hoofdveld van vv TLC. Het scorebord heeft een mooie plek gekregen in de hoek van het veld.

TLC D2 (0-1), TLC D1 (3-6), TLC 6 (5-1) en TLC zon 1 (9-0) hebben afgelopen weekend al gebruik kunnen maken van dit scorebord. Bij de wedstrijd vvTLC zon 1 tegen SGO Grolloo werd men al een beetje zenuwachtig omdat het scorebord geen dubbele cijfers kan noteren. Gelukkig hadden de spelers van TLC zon 1 dit door en bleef de eindstand op 9-0 steken.

Het nieuwe elektronisch scorebord vervangt de houten scorebord welke jarenlang het beeld heeft bepaald ter hoogte van de middenlijn aan de zijkant van het hoofdveld. Erik en Jantina hebben bij elke thuiswedstrijd de score bijgehouden door de houten cijferbordjes te plaatsen op het houten scorebord. Vanaf 5-10-2013 zitten ze hoog en droog in de bestuurskamer en zullen zij de scores gaan bijhouden via de PC.

Alle dank gaat uit naar iedereen die zijn steentje heeft bijgedragen om dit scorebord op zo’n korte termijn te verplaatsen, op de huidige plek te zetten en aan te sluiten! Grote klasse!

Back to top button