Seniorenteams Knights spelen tweede onderlinge wedstrijd van het seizoen

LEEK – Zondag speelden beide seniorenteams de (tweede) onderlinge wedstrijd van dit seizoen. Knights 1 (momenteel 3e in de stand) won toen met 14-12 van Knights 2 (5e).

Knights 2 startte goed en nam een 1-0 voorsprong op de honkslag van Pelle Wiersum. Knights 1 kwam echter direct terug en na honkslagen van Jan Kloosterman en Jordi Oosterbeek stond het 3-1.

Knights twee kwam in de tweede inning drie maal tot scoren, vooral door erg geduldig te zijn aan slag. Knights 1 kwam in de gelijkmakende weer op voorsprong door een honkslag van Lorenzo Oldersma: 5-4. Knights 2 had het daarna lastig op het werpen van Martijn van der Donk, er werd drie innings niet gescoord. Knights 1 pakte nog wel weer drie puntjes (twee honkslag Sander Vanca, honkslagen van Rutger Meijer, Jordi Oosterbeek en Peter ten Raa) en nam een 8-4 voorsprong.

In de laatste slagbeurt kwam Knights 2 kan terug tot 8-8 na honkslagen van Thomas Heemstra, René Veenstra, Jean Paul Hijl en Richard Vegter.

Knights 1 had echter nog recht op een gelijkmakende slagbeurt. Hierin kwam Jan Kloosterman op het honk met vier wijd en kon hij op de honkslag van Jordi Oosterbeek het winnende punt scoren: 9-8.

Werpers bij Knights 1 :Robby Popken, Martijn van der Donk en Jordi Oosterbeek. Bij Knights 2 stonden Richard Vegter en René Veenstra op de heuvel.

Back to top button