Nederlands Zomerfeest bij Borg Nienoord

Leek – De zomer staat voor de deur en om dit seizoen feestelijk in te luiden organiseert Grand Cafe Borg Nienoord op zondag 16 juli het Nederlands Zomerfeest. Dit gratis evenement belooft een onvergetelijke dag vol vermaak, leuke artiesten en zomerse vibes.

Vanaf 14:00 uur is het terrein geopend en vanaf 15:00 uur betreden de eerste artiesten het podium. Bezoekers kunnen zich verheugen op een gevarieerd programma met optredens van bERT SOLO, Jordi Weijer, Erwin & Deborah en de band Sunshine.

Soloartiest
BERT SOLO heeft al een hele muzikale reis afgelegd. Van gitaarlessen op 19-jarige leeftijd tot in veel verschillende bands gespeeld. Hij bereikte zijn muzikale hoogtepunt tijdens de landelijke finale van “The Clash of the coverbands” in een uitverkocht Paradiso te Amsterdam. Sinds 2011 treedt hij op als soloartiest onder de naam bERT SOLO en vanaf 2015 combineert hij zijn solo-optredens afwisselend met optredens samen met de top coverband “SWITCH”

Reggae en hardstyle
Jordi Weijer is van alle markten thuis, van Nederlands tot Engelstalig en van Reggae tot aan hardstyle. Met zijn veelzijdigheid en 100% feestgarantie brengt hij pure entertainment naar het Nederlands Zomerfeest.

Dynamisch duo
Erwin en Deborah zijn een dynamisch duo dat al sinds 2006 samen optreedt. Van zalen tot feesttenten, hun stemmen hebben zich laten horen op talloze locaties. Ze zorgen voor een gevarieerd repertoire. Daarnaast maken ze ook deel uit van de succesvolle band Sunshine die uiteraard ook aanwezig is op het Zomerfeest.

Gratis entree
Het Nederlands Zomerfeest op Grand Café Borg Nienoord staat garant voor een dag vol plezier en gezelligheid. Met gratis entree is het evenement toegankelijk voor iedereen die de zomer op een feestelijke manier wil vieren.

   
Back to top button