Gemeente gaat teruggekomen bouwkavels in wijk Oostindie Zuid en Zevenhuizen Oost verloten

Leek/Zevenhuizen – Gemeente Westerkwartier geeft bouwkavels uit in de wijk Oostindie Zuid in Leek. Het uitgeven van deze kavels gaat via loting. Er is een aantal kavels teruggekomen uit optie. Deze kavels biedt de gemeente nu opnieuw aan.

De aangeboden kavels liggen in verschillende buurten met ieder een eigen karakter
De kavels grenzen aan watergangen of houtsingels. De grootte van de kavels varieert en ligt tussen 514 en 1201 m2. De prijs varieert van € 160.000,– tot € 224.000,– vrij op naam.

Wijk Oostindie Zuid biedt voor elk wat wils

Het gebied Oostindie Zuid vormt de afronding van de nieuwbouwwijk Oostindie in Leek. In Oostindie Zuid komen in totaal 146 woningen. Het aanbod bestaat uit particuliere kavels, sociale huurwoningen en projectwoningen in verschillende prijsklasse. De eerste woningen zijn in aanbouw 

 In de wijk Zevenhuizen Oost fase 3 zijn twee kavels teruggekomen uit optie
Deze biedt de gemeente nu ook aan. De grootte van de kavels varieert en ligt tussen 536 en 577 m2. De prijs varieert van € 162.400,- tot € 169.500,- vrij op naam.

De inschrijftermijn sluit op 17 september 2023 voor beide projecten
Meer informatie is te vinden op www.leek-oostindie.nl/oostindie-zuid en www.zevenhuizenoost-groningen.nl. Hier kunnen belangstellenden zich ook inschrijven.

   
Back to top button