Tweede kinderfilm in filmhuis Nienoord; Pluk van de Petteflet

LEEK – In de voorjaarsvakantie heeft filmhuis Nienoord, die al meer dan 25 jaar arthouse films voor volwassenen in Leek vertoond, voor het eerst een kinderfilm gedraaid.

De film Dikkertje Dap naar het alom bekende versje van Annie MG Schmidt was een daverend succes. Zo succesvol dat de zaal bomvol zat, er niemand meer bij kon en dat ze zelfs mensen moesten teleurstellen. Dit succes hopen ze te evenaren met het draaien van de film Pluk van de Petteflet in de herfstvakantie.

Op 23 oktober zijn alle opa’s, oma’s, vaders en moeders om 14 uur welkom om samen met hun kinderen naar het bezoekerscentrum in Nienoord te komen voor het kijken naar deze super leuke verfilming van de klassieker van Annie MG Schmidt. Een film voor alle leeftijden!

In tegenstelling tot de film in de voorjaarsvakantie kun je nu WEL reserveren via de nieuwe website www.filmhuisnienoord.nl ! Dit raden ze ook echt aan: de zaal is niet groot en heeft maar een beperkt aantal plaatsen. Vol is helaas vol. Voor meer informatie kunt u naar de website www.filmhuisnienoord.nl en naar bijgaande filmposter.

   
Back to top button