Burgemeester bij Intocht Sinterklaas in uw dorp? Stuur dan een verzoek

WESTERKWARTIER – Over een aantal weken zal Sinterklaas met zijn gevolg uit Spanje ook dorpen in de gemeente Westerkwartier met een bezoek vereren.

Van een aantal organisatiecomités voor de intocht is inmiddels een verzoek ontvangen of de burgemeester hen in hun dorp wil verwelkomen. Dat zal niet altijd lukken, omdat de Goedheiligman vaak op hetzelfde tijdstip aankomt en de burgemeester niet op twee plaatsen tegelijk aanwezig zijn. Maar gelukkig zijn er ook hulp-burgemeesters.

Als er comités in dorpen zijn die nog geen verzoek hebben gedaan, maar wel graag een vertegenwoordiger van de gemeente bij de intocht willen hebben, dan kan dat nog tot en met woensdag 30 oktober. De informatie over de intocht, met name locatie, datum en tijdstip ontvangt de gemeente graag per e-mail: [email protected].

Back to top button