Inbrekers slaan toe tijdens de Kerstdagen; meerdere woninginbraken gepleegd

Leek/Grijpskerk – Niet voor iedereen zijn de kerstdagen goed verlopen. Bij drie woningen in Gemeente Westerkwartier is in de periode van 24 december tot 26 december ingebroken.

Op 24 december tussen 17:00 uur en 19:20 uur is er ingebroken bij een woning aan de Kerspellaan in Leek. Men is via een achterdeur naar binnen gegaan en hebben binnen meerdere kamers doorzocht. Er zijn sieraden en kleding weggenomen.

Geld en kleding gestolen
Op Eerste Kerstdag, 25 december tussen 21.30 uur en 23:00 uur is er ingebroken bij een woning aan de Richterenlaan in Leek. Ter plaatse bleek dat via de achterzijde was ingebroken. Hier was zichtbare braakschade. Men was het gehele huis door geweest en hebben verschillende kastjes opengetrokken. Er is geld en kleding weggenomen.

Ook in Grijpskerk is ingebroken. Dit gebeurde op Tweede Kerstdag, op 26 december tussen 13:30 uur en 21:45 uur is er ingebroken bij een woning aan de Clantlaan in Grijpskerk. Hier is men via een slaapkamerraam binnen gekomen. Er is nog onbekend wat er is weggenomen.

Tips en informatie
Mogelijk heeft iemand iets gezien of gehoord rond deze tijdstippen. Of mogelijk heeft iemand camera’s of een videodeurbel waar iets op staat. Geef dit dan door via 0900-8844. Anoniem melden mag natuurlijk ook via 0800-7000 of www.meldmisdaadanoniem.nl

   
Back to top button