VV Zevenhuizen viert 70 jarig bestaan op 11 juni

ZEVENHUIZEN – Dit jaar viert de VV Zevenhuizen het 70 jarig bestaan van de club. Deze dag laten we als vereniging niet zomaar voorbij gaan. De officiële oprichtingsdatum is 15 april 1946.

We vieren het jubileum op zaterdag 11 juni 2016. Alle leden, oud leden, vrijwilligers of andere mensen die iets met de club te maken hebben zijn van harte uitgenodigd om bij deze gezellige dag aanwezig te zijn. De dag wordt om 12.00 uur geopend door burgemeester Hoekstra. Daarna kan de jeugd gaan smullen van de pannenkoeken die voor ze klaar staan. Vervolgens is er voor de jeugd een parcours door het park met verschillende spelletjes waaronder een buikschuifbaan. Na afloop van de spelletjes vindt er een verloting voor de jeugd plaats. Groby zal deze middag ook aanwezig zijn.

Om 16.00 uur begint het voetbalprogramma. Eerst zullen de A en B junioren het opnemen tegen het eerste elftal van zondag. Om 17.00 uur zullen oud zaterdag 1 spelers voetballen tegen oud zondag 1 spelers. Voor deze wedstrijd zullen de oude voetbalschoenen weer uit het stof gehaald moeten worden. Dit belooft een leuke wedstrijd te worden. Na deze wedstrijd zal de barbecue worden geopend door onze nieuwe voorzitster Ilonka Hut. Opgave voor de barbecue kan in de kantine of via het mail adres [email protected]. Tijdens de barbecue zal de muziek al klinken en na de barbecue zal het feest starten. Tijdens de avond is er tevens een verloting met schitterende prijzen!

Naast de activiteiten zijn in de voetbalkantine, foto’s, films en ander oud materiaal te zien. Onderstaande foto is een oude foto, graag willen we weten wie dit zijn. Wij roepen alle leden en oud leden op om langs te komen en ons te helpen met het puzzelen naar namen van onder andere deze foto. Verder zijn we nog hard op zoek naar foto’s, films en ander materiaal van de club. Mocht u nog foto’s hebben liggen, lever het in de bij de club of mail naar [email protected]. Alvast bedankt. We hopen natuurlijk van harte op jullie komst.

   
Back to top button