Aandacht voor de Dag van het gescheiden kind op 26 mei

Leek – Op 26 mei is het de Dag van het gescheiden kind. Vanuit Sociaal Werk De Schans is aandacht voor deze kinderen van gescheiden ouders. Daarom organiseren ze iets speciaals in deze week.

Ben jij een kind van gescheiden ouders? Dan vragen ze jou om een tekening, knutselwerk of gedicht te maken over de scheiding. Maak hier een foto van en stuur deze vóór 18 mei naar [email protected]. Jouw inzending krijgt dan een mooi plekje op de website www.sociaalwerkdeschans.nl. Op deze manier wil Sociaal Werk De Schans jou graag een stem geven. Vanaf 23 mei kan iedereen de inzendingen bekijken op de website.

Vanuit Sociaal Werk De Schans bieden ze ook ondersteuning aan kinderen en ouders bij vragen rondom scheiding. Zo kan je bijvoorbeeld meedoen aan de volgende trainingen:

  • Voor kinderen van 6 – 8 jaar: ‘Dappere Dino’s’
  • Voor kinderen van 8-12 jaar en hun ouders: ‘!JES het brugproject’
  • Voor ouders: ScheidingsATLAS, een groepstraining die ondersteuning biedt bij het vormgeven van het ouderschap in de nieuwe situatie.

Kijk voor meer informatie op de website: https://www.sociaalwerkdeschans.nl/ondersteuning-en-hulp/relatie-en-scheidingspunt/

   
Back to top button