Grote politie zoekactie naar doorgedraaide man in Leek

LEEK – Woensdagavond heeft er een grote zoekactie plaatsgevonden in de omgeving van de Auwemalaan in Leek. Er werd na een conflict een volgens de politie behoorlijk doorgedraaide man vermist.

Direct is er door de politie een burgernetbericht verspreid en is mensen verteld met 112 te bellen in het geval dat ze wat zien. Ook heeft de politie direct met meerdere eenheden een zoekactie op touw gezet. Na een klein uur kwamen de politiecollega’s met meerdere voertuigen bijeen op het bureau in Leek. Daar is later een persoon in een busje afgevoerd, of dit daadwerkelijk om de gestoorde man gaat kon de politie nog niet zeggen. Wel vertelde ze tegenover ons dat de rust is wedergekeerd.

Liveblog vanaf 21:48 uur: De politie heeft zojuist een burgernet bericht verspreid voor de gemeente Leek. Na een conflict in de omgeving van de Auwemalaan is de politie op zoek naar een ongeveer 30 jaar oude man die volgens de politie behoorlijk doorgedraaid is.

De man heeft een zwarte broek aan en draagt een geruit overhemd. Verder heeft hij een zwarte jas aan en heeft een fors postuur. Zie u de man bel dan direct met 112.

UPDATE 22:24 uur: De politie is met meerdere eenheden een grote zoekactie gestart naar de betreffende persoon.

UPDATE 22:33 uur: Burgernetbericht, de politie is nog aan het zoeken maar de burgernetactie is hierbij afgesloten. Bedankt voor het uitkijken.

Liveblog gesloten 23:15 uur.

 

   
Back to top button