Robin Tinge en popkoor Leek bij afsluiting ‘Door het Westerkwartier met Ard’

WESTERKWARTIER – De gemeente Westerkwartier organiseert op vrijdag 22 november in het BaronTheater in Opende de tweede kennismakingsavond met nieuwe burgemeester Ard van der Tuuk.

Net als de succesvolle avond twee weken geleden in Zaal Balk in Zuidhorn gaat het om een interactieve bijeenkomst in een De Wereld Draait Door-setting. De presentatie is in handen van Marcel Nieuwenweg, bekend van RTV Noord. De datum van deze afsluitende avond is niet voor niets gekozen: de burgemeester viert vrijdag zijn 51e verjaardag!

Wat kunt u verwachten?
De avond zal in het teken staan van het leren kennen van Ard van der Tuuk, waarbij interviews, entertainment, muziek en spel centraal staan. Dit keer met onder meer optredens van popkoor Leek en Robin Tinge (Finalist van the Voice Kids 2019), een petje-op-petje-af-quiz, het Kopspijkersspel en een bijdrage van de Jakhalzen. De tafeldame is Anouk Pentinga van Sociaal Werk De Schans. Aanvang van de avond is 19.30 uur en de toegang is. Iedereen is welkom en de toegang is gratis!

Ook afsluitende kennismakingsronde
De avonden zijn een aanvulling op de kennismakingsronde die de burgemeester maakt door de gemeente Westerkwartier. De tournee is verspreid over zes dagen en aanstaande vrijdag is de laatste dag. De burgemeester gaat onder meer naar het Blik, Trommel en Oudheden Museum in Niezijl, De Nieuwe Wierde in Grijpskerk en naar Visvliet en Niehove. Laatstgenoemde dorp werd vorige maand door Elsevier Weekblad verkozen tot mooiste dorp van Nederland.

Back to top button