Herfst-Halloween-vakantie – een ‘griezellige’ week op Landgoed Nienoord

LEEK – De hele herfstvakantie, maandag 21 tot en met zondag 27 oktober, staat in teken van Halloween op Landgoed Nienoord. Er staan vele activiteiten op het programma, zowel in het Familiepark als in Zwemkasteel Nienoord.

Tijdens deze week, van maandag 21 t/m zondag 27 oktober, mogen opa’s en oma’s gratis mee met hun kleinkinderen. Het eerste weekend, zaterdag 19 en zondag 20 oktober vieren we eerst Kleintje Stoom.

 

Herfstvakantie – Zwem4daagse

De hele week kunnen kinderen al knutselen in het Familiepark. Je kunt vleermuizen maken, enge maskers en pompoenen van papier. Bovendien staan er griezelige hapjes op het menu. In het Zwemkasteel kunnen kinderen bij opgave vanaf 18.00uur meedoen aan de Zwem4daagse. Daarnaast zijn er ‘s avonds leuke (spel)activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook is vriend Pinguïn tijdens de vakantie weer aanwezig in het zwembad.

 

Halloweenweekend

Vrijdag 25 oktober is er spetterend Halloweenzwemmen in Zwemkasteel Nienoord. En het Familieparkseizoen en daarmee  ook de herfstvakantie wordt griezelig feestelijk afgesloten op zondag 27 oktober. De hele dag zijn er verschillende activiteiten waar je prijsjes mee kunt winnen. En Nieno is natuurlijk ook van de partij.

 

Meer informatie: www.landgoednienoord.nl

Back to top button