Topper VEV ’67 1 kent geen winnaar

LEEK – De zaterdagmiddag topper VEV’67 tegen Oranje Nassau op sportpark Oostindie kende geen winnaar.

De eerste helft waarin VEV de overhand had eindigde met een 1-0 voorsprong. Alex Goos scoorde voor de thuisclub een verdiend doelpunt. De tweede helft kwam Oranje Nassau door een doelpunt van Sven de Ridder op een gelijkspel. Deze stand bleef gehandhaafd tot het laatste fluitsignaal van de scheidsrechter, waardoor beide ploegen het veld met 1 punt verlieten.

De wedstrijd werd traditioneel geopend door de pupil van de week die knap scoorde bij de doelman van Oranje Nassau. Na de wedstrijd werden in de kantine de kledingsponsoren van het 1e elftal bedankt voor hun vertrouwen in dit team. De sponsoren, Argo schoonmaakservice uit Roden, Adviesgroep vrije beroepen, Kleiker assurantiën en MW. bedrijfskleding, alle drie uit Leek, kregen van de teamleden een prachtige teamfoto uitgereikt.  De volgende wedstrijd die op het programma staat is op 26 oktober uit tegen PKC’83 te Groningen.

Foto’s: Herald Veenstra InfoLeek

 

Back to top button