Kersteditie Mega90`s keert terug in Postwagen Tolbert

TOLBERT – Inmiddels is het evenement niet meer weg te denken. Terug in de tijd op eerste kerstdag met muziek uit de 90`s is een jaarlijkse traditie. MEGA90`s on Tour zal ook dit jaar plaatsvinden in de Postwagen Tolbert op woensdag 25 december, 1e Kerstdag.

DJ Martin Harder draait de beste dansplaten en grootste hits uit de jaren 90. Marco Borsato, Party Animals, Snap, Spice girls en Haddaway. Zomaar een greep van populaire artiesten die hit na hit scoorden in de 90`s.

Muziek uit de 90`s blijft populair. Artiesten als Charly Lownoise & Mental Theo, Guus Meeuwis en DJ Paul Elstak vieren massaal het 25 jarig jubileum en zijn allemaal bekend geworden in de jaren 90. Op vrijwel ieder radiostation is muziek uit de jaren 90 te horen en ook in kroegen en tijdens festivals is muziek uit de jaren 90 niet meer weg te denken.

Vorig jaar bezochten meer dan 800 mensen het evenement dat op de avond zelf volledig was uitverkocht. Kaarten voor MEGA90`s on Tour zijn voor 8,- euro exclusief servicekosten te koop bij Primera Leek, Fitclub Rodenburg Leek, FiftyFifty Tolbert & Postwagen Tolbert. Daarnaast uiteraard ook online via www.cazevents.nl.

Aan de kassa kosten de kaarten, indien nog beschikbaar, 10,- euro. Meer info: www.feestintolbert.nl.

   
Back to top button