Grote Clubactie bij VEV’67 wederom groot succes met een opbrengst van €6.914,30

LEEK – Nadat de microfoon het eindelijk deed nam de Ari Buikema, mister Grote Clubactie binnen VEV’67, het woord. Hij riep de voorzitter Emo de Vries naar voren. Samen onthulden ze de cheque. De opbrengst was maar liefst €6.914,30!! Wat weer een ongelofelijk bedrag! Dit werd met luid applaus ontvangen.

Eerst werd het team dat de meeste loten had verkocht gehuldigd. En dat waren de meiden van VEV’67 MO13-1. Maar liefst 243 loten wisten ze te verkopen! Daarmee verdienden ze een patatje met een snack en drinken voor het hele team na een thuiswedstrijd.

Net als vorig jaar wist ook dit jaar Sil Jorritsma de prijs in de wacht te slepen voor degene die het meeste had verkocht. Maar liefst 90 stuks! Sil voelde wel de adem van Koen Pruim in z’n nek… Ook Koen werd beloond voor z’n inzet.

Sil mag bij de hoofdsponsor Intersport Superstore Roden een voetbaltenue uitkiezen van z’n favoriete team. Ik heb het hem niet gevraagd, maar ik weet zeker dat er één wordt van Ajax! Traditiegetrouw werden de kinderen die 25 of meer loten hadden verkocht beloond met een mooie Nike voetbal. En dat waren er 59!

Alles bijelkaar kan VEV’67 niets anders zeggen dan dat de Grote Clubactie 2019 weer een groot succes is geweest. Iedereen die daar z’n steentje aan heeft bijgedragen, hartelijk dank aldus het bestuur!

Back to top button