Kaboutertraining bij vv TLC

LEEK/TOLBERT – De kaboutertrainingen zijn al jaren succesvol bij vv TLC (v.h. vv Tolbert en vv Leek Rodenburg). Elke zaterdagochtend wordt er getraind door jongens en meisjes van 3,5 tot 6 jaar die voetbal leuk vinden. Op een speelse manier wordt er training gegeven om kennis te maken met de voetbalsport.

Heeft u kinderen die graag willen voetballen, maar nog geen 6 jaar zijn dan bent u bij vv TLC van harte welkom. Kom zaterdagmorgen van 10:00 – 11:00uur eens een kijkje nemen bij vv TLC op Sportpark Rodenburg. Dan staan de trainsters Anita & Stephany klaar om de ‘kabouters’ een leuke training te geven. En naast het voetballen worden er ook andere activiteiten georganiseerd voor de allerjongste voetballertjes.

Meer info over kaboutervoetbal bij vv TLC vindt u :  http://www.vvtlc.nl/teams/kabouters/

Voor vragen of aanmelden kunt u mailen naar: [email protected].

Back to top button