Tanja Haseloop-Amsing lijsttrekker VVD Leek

LEEK – Wethouder Tanja Haseloop-Amsing zal de VVD in Leek leiden in aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2014. Dit hebben de leden van de afdeling Leek besloten tijdens een algemene ledenvergadering. Tijdens haar eerste periode als wethouder in Leek heeft Tanja zich ingezet voor zaken die onder inwoners van de gemeente Leek leven. 

Voorbeelden hiervan zijn de herinrichting van het centrum, de nieuwe inzamelauto’s voor afval en het verbeteren van het openbaar vervoer. Door haar gebruik van Facebook en Twitter is ze tevens een toegankelijk bestuurder gebleken. Met Tanja als lijsttrekker is de eerste stap gezet in de aanloop naar de verkiezingen. Binnenkort zullen de andere kandidaten en het verkiezingsprogramma door de ledenvergadering worden besproken en vastgesteld.

   .
Back to top button