Hoogste punt 17 woningen De Populieren in Leek

LEEK – De bouw van 17 woningen aan de Populier in de wijk Oostindie in Leek vordert snel. Inmiddels heeft BAM Woningbouw het hoogste punt bereikt en om dit succes te vieren wordt op donderdag 17 oktober om 15:00 uur een feestelijke handeling verricht door wethouder Tanja Haseloop, in aanwezigheid van de nieuwe bewoners.

Er zijn nog drie woningen te koop. Het zijn ruime gezins- woningen met 3 slaapkamers en een volwaardige zolderverdieping. Voorzien van vloerverwarming en allemaal goed gelegen met de tuin op het zuidwesten. Voor het project hebben de gemeente Leek en BAM Woningbouw de handen ineen geslagen en een aantrekkelijke starterslening opgesteld. Die maakt het voor starters mogelijk nog eens € 25.000,- extra te lenen. Door het gunstige energielabel A++ is daarbovenop nog eens € 5.000,- extra te lenen; de woningen hebben immers erg lage energielasten. Deze extra hypotheekruimte van

€ 30.000,-  gecombineerd met de scherpe prijs en de perfecte locatie, maakt het erg aantrekkelijk om deze woningen te kopen. Er zijn nog enkele startersleningen beschikbaar.

 

Alle woningen worden in het eerste kwartaal van 2014 opgeleverd. De ontwikkelingen van de Populieren zijn te volgen op www.facebook.com/DePopulierenLeek.

 

Geïnteresseerden kunnen vrijblijvend contact opnemen met de makelaars Bruining & de Reus in Leek (www.bruiningdereus.nl) of Thuis Nieuwbouwmakelaars (www.uw-thuis.nl) in Groningen.

Voor meer informatie over de starterslening en de bijbehorende regeling, kunt u contact opnemen met de gemeente Leek, de heer Fred Dijkstra (0594) 551515 of met BAM Woningbouw de heer Arjen van der Veen (0512) 36 88 43.

Back to top button