Leekster Eagles uit de beker

LIMBURG/LEEK – Vrijdag 20 oktober speelde het eerste team van Leekster Eagles uit voor de beker tegen eredivisionist Amicitia uit Limburg.

In de eerste helft was Amicitia, die op dit moment in de top vijf zit, het team met de resultaten. Voor rust was het Amicitia die 3 maal wist te scoren.

In de tweede helft was het Delano Dussel die in de eerste minuut namens de Eagles wist te scoren. Het spel was hard en snel en kleine vergrijpen vonden veelvuldig plaats in het vuur van het spel.

Niet veel later wist een speler van Amicitia het spel weer naar zich toe te trekken en de stand was 4-1. Een paar minuten later was het Luciano Matulessy die de keeper van Amicitia wist te passeren en de stand werd 4-2. Kort voor tijd wist er wederom een speler van Amicitia door te dringen in het doelgebied van Leekster Eagles, de bal ging langs keeper Erwin Mensink en de eindstand werd 5-2.

Spelers Leekster Eagles: Erwin Mensink, Amine Ajouaou, Fabio de Matos Fernandes, Luciano Matulessy, Freddie van der Velde, Delano Dussel, Mehdi Charaf-Eddine, Roy de Vries en Karim Layeb.