Afsluitend Halloween weekend op Landgoed Nienoord

LEEK – De hele herfstvakantie, nog tot en met zondag 27 oktober, staat geheel in teken van Halloween op Landgoed Nienoord. Er staan vele activiteiten op het programma, zowel in het Familiepark als in Zwemkasteel Nienoord. Opa’s en oma’s mogen gratis mee met hun kleinkinderen.

Herfstvakantie

De hele week kunnen kinderen al knutselen in het Familiepark. Je kunt vleermuizen maken, enge maskers en pompoenen van papier. Bovendien staan er griezelige hapjes op het menu. In het Zwemkasteel zijn vanwege de Zwem4daagse die al begonnen is ‘s avonds leuke (spel)activiteiten, die voor iedereen toegankelijk zijn. Ook is vriend Pinguïn tijdens de vakantie een aanwezig in het zwembad.

 

Halloweenzwemmen

Vrijdag 25 oktober organiseert het Zwemkasteel van 17.00-21.00 uur het jaarlijkse Halloweenfeest. Het Zwemkasteel wordt omgetoverd tot een spookkasteel waar spoken, heksen en vleermuizen de baas zijn! En bij de kassa word je ontvangen door een hele ‘vriendelijke’ heks… Verkleed je zo mooi en eng  mogelijk en jaag iedereen de stuipen op het lijf tijdens het Halloweenzwemmen. De kosten bedragen € 4,25 per persoon. Kom je mee griezelen?

 

Laatste dag van seizoen Familiepark

De laatste dag van het seizoen 2013 voor Familiepark Nienoord en daarmee ook de herfstvakantie wordt griezelig feestelijk afgesloten op zondag 27 oktober. De hele dag zijn er verschillende activiteiten waar je prijsjes mee kunt winnen; er wordt griezelig voorgelezen, we gaan pompoen zoeken, er staat een drabsoep waar je iets in moet zoeken en er rijdt een griezeltrein. En Nieno is natuurlijk ook van de partij.

 

Meer informatie: www.landgoednienoord.nl

Back to top button