‘Vertederend gezicht’: alleenstaanden uit Westerkwartier dolgelukkig na ritje in roze limousine

WESTERKWARTIER – Alleenstaanden uit het Westerkwartier (Nuis/Niebert) beleefden onlangs een opmerkelijk uitje: ze maakten een ritje in de opvallende limousine van Partyvervoer Olivier uit Tolbert. De ‘jeugd van vroeger’ was dolgelukkig. Het verhuurbedrijf spreekt van een ‘vertederend gezicht’.

The Pink Lady
Met ‘The Pink Lady’ heeft Partyvervoer Olivier een unieke limousine in huis. Zowel van buiten als binnen is de limousine in roze uitgevoerd. Met superluxe zetels en een speciaal interieur beleefden de alleenstaanden het echte VIP-gevoel. Na afloop ontving eigenaar Rommert Olivier handgeschreven bedankkaartjes van de deelnemers.

RTV Noord
De karaktervolle limousine werd extra bekend door een uitzending op RTV Noord. Het voertuig vormde een prominent onderdeel tijdens een aflevering van het weekendprogramma Expeditie Grunnen. Sindsdien zijn de huuraanvragen voor The Pink Lady spectaculair gestegen.

   
Back to top button