Romantiek in het kasteel met concert bij Borg Nienoord

LEEK – Op zondag 29 januari verzorgt het Duo Cantando in de balzaal van Borg Nienoord een concert rondom het thema De Liefde. Een toepasselijk thema zo vlak voor Valentijnsdag.

Duo Cantando bestaande uit Bernard Slofstra en zijn echtgenote Christianne Slager brengen met hun programma Parlez-moi d’amour liederen ten gehore van o.a. Hahn, Poulenc en Satie. Zowel Bernhard Slofstra als Christianne Slager hebben hun sporen verdiend in de muziek en zijn een graag gezien en beluisterd duo in de omgeving en verre omstreken.  Christianne is regelmatig te horen in recitals en als solist bij koren door het hele land. Bernard Slofstra, die Christianne begeleidt op de piano is vooral bekend als muziekdocent zang en piano. Daarnaast heeft hij een bloeiende muziekpraktijk en is een ervaren koordirigent.

Zeker is dat Duo Cantando het publiek zal verrassen. En als u uw (toekomstige) geliefde wilt verrassen met een romantisch concert in een romantisch kasteel eventueel onder het genot van een glaasje wijn, of gewoon een lekker bakje koffie, dan moet u beslist op zondag 29 januari om 14.30 uur het Concert op de Borg Nienoord bijwonen.

Het aantal plaatsen is beperkt. Het is daarom aan te raden vroegtijdig te reserveren online via Van Plan of in de voorverkoop aan de kassa Grand Café Nienoord.

Aanvang concert 14.30 uur
Entree € 7,50

Het programma Muziek op de Borg zijn concerten op het gebied van klassiek en jazz en vinden steeds plaats op de laatste zondagmiddag van de maand van 14.30 tot 16.30 in de balzaal van Borg Nienoord te Leek.

   
Back to top button