CDA – Westerkwartier vraagt aandacht vanwege de wachttijden bij de brug in Gaarkeuken

WESTERKWARTIER – Vrijdag 24 januari heeft het CDA flyers uitgedeeld aan wachtende automobilisten bij Gaarkeuken.

Hiermee werd er aandacht gevraagd voor deze problematiek. Dit onder andere in verband met de mogelijkheid om verkeersknelpunten aan te geven in de enquête die de gemeente Westerkwartier heeft uitgezet. Daarnaast zet de CDA-fractie zich in voor de Lelylijn. Dit is een snellere spoorverbinding vanuit Groningen naar Amsterdam via Drachten, Heerenveen en Joure, met onder andere een station bij Leek.

Enquête
Ook wil het CDA een betere verbinding vanuit het noorden van het Westerkwartier naar de A7 en een goede veilige fietsverbinding tussen Leek en Zuidhorn. Het CDA roept ieder op om de enquête voor 10 februari in te vullen. Dit via: www.westerkwartier.nl/hoofdwegenstructuur. Het resultaat is voor het CDA een basis voor de aanpak van de verkeersproblematiek in het Westerkwartier.

Back to top button